Solutii alternative pentru a-ti cumpara o masina

In afara de creditul auto, ce solutii de finantare mai poti accesa pentru a-ti achizitiona o masina?

Creditul auto ori leasingul nu sunt singurele forme de finantare pentru o masina.

O alta varianta simpla de a-ti cumpara o masina, chiar daca nu ai toata suma necesara, este sa apelezi la un credit de nevoi personale.

Daca ti-ai planuit sa renunti la vechea masina si sa-ti cumperi una noua, poti apela la un credit de nevoi bancar ori nebancar, depinde de cat de eligibil esti.

Daca nu stai bine cu scoringul din BC, n-ai nici vechime mare in munca, si nici un venit extraordinar, e cazul sa analizezi ofertele nebancare.

Daca ai o bonitate bunicica, vechime mare in munca (de macar un an), scoringul bun in BC, nu ai restante la alte credite, poti apela la banci pentru a obtine un credit de nevoi.

Nici bancile nu mai sunt interesate de modul in care iti cheltuiesti banii imprumutati. Deci, practic, poti dispune cum doresti de banii imprumutati, poate chiar sa-ti cumperi o masina.

Pe partea nebancara, ofertele sunt mult mai permisive si mai rapide.

Sunt si IFN-uri care acorda credite mari pe temen lung, deci, poti imprumuta si sume mai mare, adica exact suma necesara pentru cumpararea unui autoturism.

Spre exemplu, cei de la Credius ofera sume de bani de pana la 40.000 de lei imprumut. Poti aplica in mai putin de 60 de minute. Exista birouri Credius in toata tara. Dar, de principiu, poti aplica online de oriunde. Cu banii imprumutati te poti duce la un dealer auto pentru a-ti cumpara masina.

La Credius poti aplica online si cu banii imprumutati sa-ti cumperi masina dorita intr-un timp impresionant de scurt.

Creditul se acorda pentru 60 de luni.

La Credius poti aplica cu o luna vechime, deci, chiar nu este o problema cu eligibilitatea in acest caz, avand in vedere cerintele minime solicitate de acest IFN.

Masina este considerata de multi romani ca un obiect indezirabil, deci, la nevoie fac tot felul de compromisuri pentru a-si achiztiona una. Unii cetateni isi castiga existenta din masina, deci, pentru ei cumpararea unei masini poate fi ceva vital. Sunt situatii si situatii, iar alternativele de finantare la creditele auto si la leasingurile auto sunt si ele prezente. Asta incercam noi astazi, sa va oferim alternative.

Daca vrei sa aplici pentru o masina noua, trebuie sa te gandesti in primul rand la finantare. Chiar daca nu ai suma intreaga de bani pentru cumpararea masinii dorite, poti apela la un imprumut pentru a-ti intregi suma respectiva.

Daca nu te tenteaza creditul auto, ai la indemana si creditele de nevoi personale, de la banci ori de la IFN.

Spre exemplu finantarea Mogo pentru achiztionarea unei masini poate fi o solutie, avand in vedere permisivitatea acestui IFN.

Un credit de nevoi personale pentru achiztia unui autoturism poate fi solutia la problemele tale.

Daca alegi un sistem avantajos de rate poti face chiar o afacere buna.

Dezavantajul creditului auto este ca ti se solicita avans – noi am prezentat candva posibilitatile de a obtine un credit auto fara avans. La creditele de nevoi personale nu se pune problema de avans.

Cei de la Credius, de exemplu, nu solicita avans pentru a-ti imprumuta o suma de bani.

Avansul si costurile s-ar putea sa nu-ti placa cand vine vorba de creditele auto. De aceea noi ne-am straduit sa-ti oferim si alte alternative de finantare.

Cumpararea unei masini este o hotarare importanta, iar cand te hotarati la metoda de finantare trebuie sa iei in calcul nu doar venitul tau actual, ci si ce s-ar putea intampla maine.

Ca la orice imprumut, trebuie sa pui in fata surprizele neplacute si sa-ti imaginezi scenarii care ar putea sa fie posibile intr-un viitor. Nu lasa portite neexplorate care sa-ti aduca suprize neplacute. Vezi cum poti sa previi astfel de situatii. Opteaza pentru asigurari, vezi ce solutii iti mai ofera finantatorul.

ADD YOUR COMMENT

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies