Se schimba conditiile de accesare pentru creditele cu garantie auto in 2019?

O solutie speciala de finantare – creditul cu garantie auto, o formula cautata de tot mai mult clienti si in 2019.

Anul 2019 va fi anul schimbarii in zona financiara, si probabil, nici credite cu garantie auto nu vor scapa nemodificate.

In ce directie se vor modifica conditiile de accesare pentru aceste forme inedite de imprumuturi inca nu stim, dar banuim ca se vor inaspri conditiile de accesare indeosebi pe partea de bonitate. De principiu, aceste credite n-ar trebui sa sufere prea multe schimbari impuse de noile conditii legislative.

Pe de-o parte limitarea gradului de indatorare afecteaza si nu prea acest sector de creditare, tinand cont ca amanetul auto nu implica aceleasi riscuri pentru finantator ca celelalte credite de nevoi personale, unele dintre ele acordate fara garantii, doar in baza bonitatii clientului.

Pe de alta parte, s-ar putea ca si aceasta categorie de credite sa fie ‘afectate’ de noile taxe aparute pe ultima suta de metri la finele anului trecut cu aplicare din 2019.

Aceste imprumuturi concepute pentru clientii care vor sa obtina sume mai mari de bani, cu aprobare sigura, au prins aripi din Romania, fiind intr-un trend ascendent putem spune in ultimii ani.

Deja creditele cu garantie auto si-au castigat increderea romanilor. ne asteptam ca si in 2019 ele sa urmeze trendul ascendent al ultimilor ani.

Printre avantajele acestor forme de imprumuturi putem aminti aici:

  • accesare pe baza autoturismului propriu, in functie de valoarea de piata al acestuia; uneori poti accesa online, fara batai de cap
  • primesti banii rapid
  • nu depinzi neaparat de veniturile tale
  • istoricul din BC nu este esential

Haideti sa vedem ce oferte gasim in piata financiara de credite cu garantie auto in 2019.

Mogo – credite garantate cu masina. Pentru a le accesa trebuie sa fii proprietatul masinii, sa completezi cererea de finantare. Urmeaza dupa ce completezi cererea sa primesti raspunsul. Se semneaza apoi contractul intr-o filiala apropiata de domiciliul sau. Pentru accesare trebuie sa fii cetatean romani, sa ai in proprietate un autoturism si sa ai un buletin valabil, in termen. Mai intai se face evaluarea masinii, iar cei de la Mogo iti pot imprumuta pana la 75% din valoarea de piata a masinii. Pe cei de la Mogo ii puteti contacta telefonic la numarul 031 630 26 21. Puteti sa le trimiteti un email pe adresa info@mogo.ro. Programul lor de lucru este de luni pana vineri intre 9 si 18.

Rapid Credit IFN – ofera credite de consum cu garantie auto in cuantum de pana la 50.000 de lei pe perioade de maxim 60 de luni. Dobanda este fixa. Garantia este formata din ipoteca mobiliara a bunului proprietate personala. Rambursarea se face in rate lunare, incepand cu luna urmatoare acordarii imprumutului. Puteti sa rambursati si anticipat daca vreti, fara alte costuri. Cei de la Rapid Credit pot fi contactati la telefoanele 0799 31 20 02, ori 0799 31 20 04. Programul lor de lucru este de luni pana vineri intre 9 si 18, iar sambata intre 9 si 14.

Claret Euro Credit – un IFN ce ofera de asemenea credite de nevoi personale cu garantie auto, intr-un mod rapid, simplu si flexibil. Puteti obtine astfel rate fixe. Cei de la Claret Euro Credit accepta si persoane inscrise in Biroul de Credit, cu istoric negativ. Sumele puse la dispozitie sunt intre 2.500 si 100.000 de lei, pe perioade de la 6 la 60 de luni. Claret Euro Credit are sediul in Bucuresti pe str. Postelnicului, nr 12, et. 1. Telefoanele la care pot fi contactati sunt urmatoarele: 0788 871 064, 0786 869 677. Puteti sa le si scrieti pe adresa office@claret.ro. Programul de lucru este de luni pana vineri intre 9 si 18.

Auto-Credit un alt IFN cu credite garantate auto in portofoliu. Acest IFN ofera pana la 60% din valoarea masinii, in functie de mai multi parametrii. Creditul se acorda pe loc, cash sau prin transfer bancar. Masina trebuie sa fie in stare buna de functionare – an de fabricatie cel putin 2.000, taxa de mediu platita si nerecuperata este de preferat. Printre alte servicii oferite de acest amanet auto se numara si faptul ca ei te pot ajuta sa iti vinzi masina si sa obtii un pret bun, fara sa ti se perceapa vreun comision. Cei de la Auto Credit au reprezentante in Bucuresti si Constanta. Pot fi contactati telefonic la numarul 021 9908. Puteti sa le trimiteti si un email pe adresa office@auto-credit.ro. Programul lor de lucru este de luni pana vineri intre 9 si 17.

ADD YOUR COMMENT

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies