S-a anuntat deja: Programul Rabla 2020 incepe in martie!

Programul Rabla 2020 va incepe in luna martie, dupa ultimele afirmatii ale autoritatilor romane.

Se preconizeaza ca vom avea cel putin 60.000 de vouchere pentru acest an, iar pentru Programul Rabla Plus se estimeaza o crestere cu 20% a numarului de vouchere.

Dupa cum se stie, programul rabla pentru masini este derulat de AFM – Agentia Fondului de Mediu.

Inca nu s-a stabilit bugetul acestui program, insa previziunile sunt optimiste.

Pana in prezent programul a avut un real succes, el scotand la pensie peste 600.000 de autoturisme, alte 550.000 noi fiind cumparate intre timp.

Rabla Plus are alocat 10.000 de euro per voucher

Prin Programul Rabla Plus se incearca o crestere a numarului de vouchere, acesta fiind un semnal al autoritatilor romane in privinta tintelor propuse pentru viitor.

Probabil va creste bugetul alocat si pentru masinile electrice, dar deocamdata nu se cunosc cifrele.

Cand incepe Programul Rabla 2020?

Se estimeaza ca acest program va incepe in acest an prin luna martie. El va avea incluse 60.000 de vouchere pentru Rabla Clasic.

Se va acorda un bonus in cuantum de 45.000 de lei pentru masinile electrice, iar numarul de tichete va creste cu 20% fata de anul precedent.

Detalii despre programul rabla 2020 a dat ministrul mediului la un post de stiri (DIGI24).

Conditiile Programului Rabla 2020 vor aparea cel mai probabil cu putin timp inainte de lansarea oficiala a programului, dar noi anticipam ca nu vor fi mult schimbate fata de cele din anul anterior.

Oferte rabla 2020 deja s-au lansat in piata. Am vazut interes crescand in online vis-a-vis de acest program, dealerii isi imbogatesc stocurile, toata lumea astepta cu sufletul la gura pornirea programului.

Cei ce se intreaba cand va incepe acest program in 2020 vor mai avea un pic de asteptat. Sa speram ca nu vor fi turbulente politico economice care sa intarzie inceperea programului.

Cei de la Min Mediului au in vedere si o imbogatire a parcului auto cu troleibuze si autobuze electric-hibrid pentru anii urmatori. Intentia la nivelul ministerul este de achizitionare a 130 de troleibuze si 100 de autobuze electric-hibrid.

Asadar, pentru 2020 vor fi 60.000 de tichete, cu 9.000 mai mult fata de anul anterior. Valoarea unui tichet fiind in valoare de 6.500 lei.

ADD YOUR COMMENT

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies