Poti accesa un credit auto cu istoric negativ in BC?

Multa lume se intreaba daca pot sa-si cumpere un autoturism apeland la un credit auto, daca au un background negativ in Biroul de Credit.

Cei ce vor sa-ti achiztioneze o masina, apeland la un credit auto cu istorig negativ in BC sunt cei care au intarziat in trecut cu plata ratei unui alt imprumut.

Fiind in situatia in care ai avut un credit ori un card de credit la o institutie financiara, si ai intarziat cu plata ratei ori cu rambursarea, mai mult de 30 de zile, respectiva institutie te raporteaza catre Biroul de Credit.

Biroul de Credit iti acorda un scoring in functie de gravitatea faptei ori de bonitatea ta ca client. In Biroul de Credit nu se trec doar aspectele negative ale unei relationari client-institutie financiara, ci si cele pozitive.

In fapt scoringul nu este negatic, in sensul stric matematic, ci el poate varia ca valoare intre 300 si 850.

Ei bine, cei care au un istoric negativ in BC gasesc cu greu solutii de a se mai imprumuta.

Nici cand vine vorba de creditele auto lucrurile nu stau tocmai bine pentru restantieri.

Si creditele auto de la banci sunt supuse acelorasi conditii de eligibilitate, uneori chiar mai drastice, ca si celelalte credite de consum.

Si totusi, cei aflati in situatia descrisa anterior, cu istoric negativ in BC, se pot imprumuta, dar nu de la banci, ci de la IFN-uri.

Oameni cauta sa cumperi autoturisme in rate fara Biroul de Credit.

Institutii la care poti apela pentru un credit auto cu istoric negativ

Exista IFN-uri care acorda credite auto si celor cu istoric negativ.

Spre exemplu, cei de la Mogo IFN accepta la finantare si persoanele cu istoric negativ. De fapt, cei de la Mogo ofera un leasing auto pentru masini second hand indiferent de vechime, marca ori model.

Ca sa accesezi acest leasing auto pentru masini second hand de la Mogo, nu trebuie sa ai un istoric bun de creditare, in mod obligatoriu. Daca te-ai hotarat, n-ai decat sa vezi cum functioneaza acest credit auto de la Mogo.

Si Claret Euro Credit IFN accepta persoane cu istoric negativ in Biroul de Credit pentru finantarile lor auto.

Creditul pentru achizitie auto oferit de Claret Euro Credit IFN iti ofera posibilitatea de a-ti cumpara masina dorita, noua ori second-hand, cu finantare pana la 5 ani.

Cei de la Claret Euro Credit trec peste problemele tale financiare din trecut.

Claret Euro Credit IFN ne spun clar ca pentru al lor credit auto sunt acceptate si persoane cu istoric negativ in Biroul de Credit.

O alta oportunitatea de a-ti cumpara o masina chiar daca ai un istoric negativ in BC ar fi aceea de a apela la un credit rapid de nevoi personale, tot de la IFN, care nu are o destinatie precisa.

Unele credite nebancare in cuantum ridicat pot fi accesate si de catre persoanele catalogate drept rau platnici, avans un istoric negativ in BC.

Un astfel de exemplu de credit cu valoare mare, acordat pe termen lung, este imprumutul Credius. De la Credius poti imprumuta pana la 40.000 de lei pentru maxim 5 ani. Cerinta minima: o luna vechime in munca. Cei de la Credius accepta si persoane cu istoric negativ.

Comments
  1. V J

    Am istoric negativ si as dori sa cumpar o masina noua.

ADD YOUR COMMENT

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies