Poti accesa credite instant de la banci?

De cand bancile au renuntat la solicitatea adeverintei de venit, finantarea bancare a devenit una de tip instant

In ultimii ani, bancile si-au schimbat destul de mult politicile de acordare a creditelor, astfel ca, in preznt, sunt oferte bancare de tipul ‘instant’, undele chiar cu aceasta denumire. Ele ne semnaleaza rapiditatea de acordare a creditelor bancare in cauza.

Renuntand la adeverinta de venit si inlocuind acest act cu un acord solicitat clientului prin care banca sa poate verifica situatia veniturilor sale din baza de date a celor de la ANAF, s-a diminuat substantial timpul de acordare pentru creditele bancare.

Astfel, una dintre bancile mari din piata, Banca Transilvania, ofera clientilor sai un produs cu aceasta denumire: credit instant.

Creditul instant de la Banca Transilvania este disponibil pentru companii. El are valoare maxima de 10.000 de lei si poate fi accesat in lei pentru 10 zile. Acordat pentru continuarea unei afaceri, creditul instant de la Banca Transilvania este unul pe termen scurt, el acordandu-se pe termen de 10 zile.

Pentru a obtine acest credit instant, trebuie sa indeplinesti niste conditii de eligibilitate:
– sa fi efectuat rulaje in ultimul an prin contul deschis la aceasta banca
– firma ta sa nu fi inregistrat active in Centrala Incidentelor de Plati si sa nu aiba interdictie in a emite cecuri bancare
– sa creditele contractate in ultimele 6 luni firma ta sa figureze in CRC (Centrala Riscurilor de Credit) cu serviciu datoriei A
– sa ai o firma stabila din punct de vedere financiar.

Actele necesare contractarii creditului instant BT: copie dupa bilantul contabil semestrial ori anual si aprobare legala privind contractarea creditului din partea persoanelor imputernicite sa angajeze firma.

Pentru accesare, poti aplica online, completand formularul pus la dispozitie pe platforma bancii.

Un alt credit bancar instant este cel acordat de Libra Bank. Acest credit instant se adreseaza persoanelor cu venituri obtinute din profesii liberale.

Creditul instant Libra Bank iti permite accesul la sume de bani de pana la 150.000 de lei, fara sa ti se solicite garantii reale. Poti aplica dorect la sediul tau, in doar doua ore. Banii aferenti creditului ii poti cheltui fara justificari. Rambursarea se poate face si anticipat, fara sa ti se solicite comisioane. Drept garantie poti aduce un contract de fideiusiune intre banca si toti titularii cabinetului. Creditul se acorda pentru o perioada de maxim 10 ani.

Descriere credit instant de la Libra Bank:
– poti imprumuta pana la 150.000 de lei, fara garantii
– documentatia solicitata este minima
– nu trebuie sa te deplasezi la banca, creditul se acorda la sediul tau in 2 ore
– poti obtine o reducere a costurilor operationale folosind serviciul internet banking
– beneficiarii acestui credit pot fi cabinete cu profil medical, notarial, executori judecatoresti, etc;
– perioada maxima de acordare este de 10 ani;
– creditul se acorda in lei.

Asadar, iata ca si la Libra Bank gasim un credi instant, acordat pentru cei ce practica profesii liberale, de tipul: medici si cabinete medicale, notari si birouri notariale, executori judecatoresti, juristi si birouri de avocatura, farmacisi si farmacii, arhitecti si birouri de arhitectura, contabili si firme de contabilitate, psihologi si cabinete psihologice, specialisti si companii IT, practicieni in insolventa, mediatori si firme de mediere, evaluatori si firme de evaluare, formatori si firme de formare profesionala.

Un alt credit instant il gasim la ING Bank. Este vorba tot de un credit pentru persoanele juridice. De data asta se impune o cifra de afaceri de pana la 9 milioane de lei. Clientii, firme, pot aplica cu buletinul si pot obtine sume de bani de pana la 350.000 de lei in cateva minute.

Creditul instant de la ING se acorda pe loc, cu aprobare rapida si banii imediat in cont. Practic, procesul este aproape autmat. Firme pe care o detii trebuie sa aiba minim 2 ani de activitate si o cifra de afaceri intre 100.000 de lei si 9.000.000 lei.

Pentru creditul instant de la ING Bank, nu trebuie sa te deplasezi la banca, clientii pot accesa si online acest produs.

ADD YOUR COMMENT

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies