Oferte de credite instant

Exista posibilitatea sa accesezi un credit aproape instant, exclusiv online, cu acte scanate

Oferte de credite instant veti gasi in portofoliu multora dintre IFN-urile ce activeaza in piata financiara din Romania.

In special noile IFN-uri aparute pe piata, s-au lansat cu oferite de credite rapide, cu accesare exclusiv online, cu actele necesare solicitate sub forma scanata ori fotografiata. Si, vorba aia, dupa ce ca sunt scanatate, mai sunt si putine! Pentru ca, da, sunt putine! Mai exact este nevoie de buletin si de extras de cont.

Cele mai multe oferte de credite rapide din piata pun la dispozitia clientilor sume reduse de bani, de pana la 3.000 de lei, insa, poti sa apelezi chiar si la sume mai mari, cu conditia sa indeplinesti conditiile de eligibilitate aferente.

In Romania la ora actuala, putem vorbi de credite instant ca fiind acele credite ce-ti dau accesul la suma dorita de bani intr-un interval de cateva ore. este adevarat ca obtinerea banilor imprumutati in contul tau bancar tine mai mult de transferul interbancar, nu de timpii de acordare ai IFN-urilor.

Aceste oferte de creditare sunt printre cele mai facile din piata. Practic, obtii rapid sumele dorite de bani, cu rate fixe, cu minim de documente. Dobanzile sunt mari, insa, daca nu apelezi des la aceste credite, nu exista riscuri iminente. Evident, ele trebuiesc accesate doar in cazuri de nevoi majore, nu pentru placeri personale ori mofturi de moment. In niciun caz nu trebuie sa iei in calcul sa apelezi la un credit rapid pentru a-ti face cumparaturile online.

Si acum sa vedem si cateva dintre ofertele de credite instant din piata:

1. Viva Credit – ofera sume mici de bani intr-un interval extrem de scurt – chiar si 2 ore, daca e program de lucru si nu se intampla nimic deosebit cu transferul interbancar. Cei de la Viva solicita pentru accesare buletin si extras de cont – scanuri dupa aceste documente. De asemenea, sunt acceptati si restantierii, cei inscrisi in Biroul de Credit cu un scoring negativ. Primul imprumut la aceasta societate are cost 0, iar pentru accesare nu este nevoie de garantii, nici de giranti. Nu ti se solicita nicio hartie, tot procesul se desfasoara online.

2. Hora Credit ofera un imprumut rapid si sigur, fara comisioane ascunse, fara ipoteca si fara garantii. Poti obtine banii urmand cativa pasi simpli descrisi pe platforma online a IFN-ului: iti creezi un cont, alegi suma dorita si primesti banii. Poti imprumuta sume de pana la 3.000 de lei, pe perioade de pana la 30 de zile. Actele solicitate sunt copii scanate ori fotografiata dupa cartea de identitate si dupa extrasul de cont din ultima luna. Daca nu ai extras de cont, poti sa oferi informatii despre veniturile tale si in alte moduri: adeverinta de venit, fluturas de salariu cu stampila societatii la care lucrezi, alte documente doveditoare ale veniturilor. Imprumutul rapid oferit de Hora poate fi prelungit pentru o perioada de maxim 360 de zile.

3. Creditul ExtraSimplu, un produs aflat in portofoliul celor de la IFN Extra Finance – este un credit rapid care-ti da accesul la sume de bani cuprinse intre 200 si 2.000 de ei, pe perioade de maxim 30 de zile. Ca sa accesezi un imprumut ExtraSimplu, trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 18 si 75 de ani, sa ai un card valabil si un buletin valabil.

4. Credite rapide online Credius, cu aprobare in 60 de minute. Poti obtine sume mai mari de bani, de pana la 30.000 de lei. Ai nevoie doar de buletin pentru accesare. Trebuie sa ai varsta de minim 18 ani si vechime de minim o luna la locul de munca. pentru accesare trebuie sa completezi cererea online si vei fi apelat de un reprezentant Credius in maxim 60 de minute de la accesare. Contractul de credit iti este livrat acasa, ori poti sa te deplasez tu la un birou apropiat Credius. Banii ii primesti in contul tau bancar ori ii poti ridica de la banca.

ADD YOUR COMMENT

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies