Oferte actualizate 2020

Vrei sa iti iei o masina? Iata cateva solutii bancare si nebancare de credite auto 2020.

Daca ai planuri pentru anul in curs de a-ti achizitiona un autoturism, iti venim in intampinare cu cateva oferte de credite auto aflate in portofoliul bancilor si IFN-urilor.

2020 se anunta anul schimbarilor pe piata bancara si nebancara, cu siguranta si creditele auto vor suferi ceva modificari.

Promitem sa va tinem la curent cu tot ce se intampla in acest sector, inclusiv schimbari legislative.

Insa, pana atunci, daca vrei sa iei un credit auto avantajos, trebuie sa alegi informat, tinant cont de mai multe aspecte.

Care ar fi lucrurile pe care ar trebui sa le urmaresti, pentru a identifica o oferta avantajoasa?

 • ce tip de credit urmaresti sa accesezi – daca il garantezi cu masina, ori oferi altfel de garantii
 • ce vechime trebuie sa aiba autoturismul pe care ti-l doresti
 • de unde doresti sa cumperi masina (prin dealer, prin reprezentanta, etc)
 • ai eligibilitatea necesara sa contractezi un credit auto
 • ce acte iti sunt necesare
 • care este suma maxima pe care o poti imprumuta in acord cu gradul tau de indatorare

Plecand de la supozitia ca ti-ai ales deja masina dorita, ar trebui sa treci la achizitia ei, tinand cont de aspectele enuntate de noi anterior.

Pentru ca, pentru multe persoane sa plateasca cash este putin probabil, plecam de la premisa ca veti avea nevoie de o finantare. Puteti opta in acest caz pentru credit auto , leasing auto ori un credit auto contractat prin intermediul unui dealer auto. Noi vom discuta astazi despre optiunea creditului auto, angajandu-ne de la inceput sa va prezentam cateva dintre ofertele anului 2020.

Tineti minte: ca sa devenit proprietarul masinii, trebuie sa accesati un credit auto, printr-un leasing auto doar folositi masina, aceasta ramanand in proprietatea societatii responsabile cu creditarea.

Apeland la un credit auto direct de la o firma finantatoare, fie ea banca ori IFN, practic intrati in posesia autoturismului si lucrurile vor ramane astfel cat timp va veti respecta contractul de imprumut.

Contractand un astfel de produs financiar, obtineti suma de bani dorita cu care voi veti cumpara ulterior masina dorita.

Cu banii obtinuti printr-un credit auto poti sa achiti masina, dar poti sa contractezi si alte servicii, de genul unor dotari extra, varii garantii etc.

Daca n-ai timpul sa te ocupi de contractarea unui astfel de credit si nici nu te pricepi foarte bine la masini, poti apela direct la un imprumut contractat printr-un dealer auto. Aceasta este varianta cea mai comoda.

Dealerii auto au si tot felul de coaborari cu firmele finantatoare, colaborari ce inseamna uneori si discount-uri apreciabile, lucru care este in avantajul tau.

Insa, haideti sa revenim la ofertele noastre pentru anul in curs.

Oferte credite auto 2020:

 • CEC Bank – finantare de maxim 30.000 euro echivalent in lei. Se solicita avans de minim 20% din valoarea totala a autoturismului. Finantarea este pe 5 ani. Asigurarea facultativa CASCO trebuie in mod obligatoriu incheiata. Se admit persoare cu varsta pana in 70 de ani.
 • Banca Transilvania – suma maxima este de 20.000 euro echivalent in lei, iar perioada de creditare de maxim 5 ani. Varsta maxima admisa este de 65 de ani. Ai nevoie de venituri cu caracter permanent pentru acest credit. Pentru creditul Prima Masina de la BT se solicita minim 5% avans. Avansul pentru creditul auto este de minim 15%.
 • Porsche Bank – ofera un credit auto atat pentru persoane fizice cat si pentru PFA ori persoane juridice. Poti cumpara si masini noi, dar si rulate. Suma ce poate fi accesata variaza intre 2.000 si 13.000 lei, iar perioada de cotnractare intre 12 si 60 de luni. Persoanele fizice au nevoie pentru accesare de adeverinta venit, declaratie fiscala, cerere eliberare CIV, formular rambursare anticipata, formular modificare corespondenta.
 • UniCredit Consumer Financing – ofera finantari intre 4.500 si 100.000 lei, cu dobanda fixa ori variabila. Pentru accesare trebuie sa ai intre 18 ai 74 ani. Pentru accesare ai nevoie de CI si acord consultare ANAF pentru identificarea veniturilor, sau documente care sa-ti justifice veniturile daca acestea nu sunt inregistrate la ANAF. Avansul minim solicitat este de 10% din valoarea creditului.
 • Cetelem – acorda sume de minim 5.000 lei pe 3 ani maxim. Se solicita o varsta intre 20 si 70 de ani. Avansul minim obligatoriu este de 30%. Pentru accesare aveti nevoie de CI, dovada venit, extras cont, cerere acordare credit.

Dupa cum puteti observa v-am prezent cateva oferte in care finantatorii solicita avans, desi exista in piata si posibilitatea accesarii unor credite auto fara avans 2020.

ADD YOUR COMMENT

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies