Imprumuturi sigure cu aprobare rapida

Nevoile imediate de bani se pot rezolva doar apeland la solutii rapide – imprumuturi cu aprobare imediata

Pentru cei mai multi dintre noi problemele financiare sunt pietre de moara, greu de urnit. Sensul acestei ziceri se traduce prin faptul ca, multi dintre noi nu reusim sa facem economii, astfel incat, intr-o perioada cu mari cheltuieli sa putem sa traim din acele economii.

Pentru ca cei mai multi romani traiesc la limita supravietuirii, unii abia ajungandu-se de la un salariu la altul, lipsa lichiditatilor este acoperita de cele mai multe ori printr-un imprumut. Unii se imprumuta la rude, la colegi. Altii apeleaza direct la institutiile financiare.

Imprumutul este o solutie de a iesi dintr-un impas financiar. Pe termen scurt, poti apela la imprumuturile rapide cu aprobare imediata, daca stii sigur ca poti sa le rambursezi in timp util. De ce in timp util? Pentru ca orice reesalonare a acestor produse conduce la acumulari de dobanda, datorita costurilor ridicate ale acestor imprumuturi. In timp, penalizarile se pot aduna si sa genereze sume din ce in ce mai mari. Nimeni nu isi doreste sa se indatoreze excesiv, chiar daca la un moment dat are nevoie urgenta de bani.

Creditele cu aprobare imediata se regasesc indeosebi in portofoliul societatilor nebancare.

Multe dintre IFN-uri ofera astfel de produse, laudandu-se cu aprobarea lor imediata.

Spre exmeplu, cei de la iCredit ne imbie cu iCreditPlus un imprumut cu aprobare imediata ce se acorda la domiciliu. Aprobarea imediata este in fapt o aprobare in 24 de ore doar cu buletinul. Sumele disponobile astfel sunt intre 400 si 10.000 de lei.

Tot cu aprobare imediata se lauda si cei de la Happy Credit, un IFN care acorda credite cu garantii ipotecare. Aprobarea lor dureaza tot 24 de ore, iar acordarea banilor, maxim 60 de minute.

Credius nu se lasa nici ei mai prejos si ne pune la dispozitie o solutie ideala de creditare (zic ei!), fiind vorba de credite online nebancare din portofoliul lor. Aprobarea creditelor se face rapid, accesarea fiind 100% online. Se solicita o luna vechime in munca. Nu se solicita adeverinta de venit, nici cont bancar.

Ferratum ofera si ei un credit instant cu aprobare ultra rapida la oricare dintre creditele lor (cel rapid si cel in rate).

Mobilo Credit este un alt IFN care ofera credite nebancare cu banii in 30 de minute de la aprobare. Cei de la Mobilo Credit ofera un tip nou de accesare, prin intermediul unei aplicatii mobile ce poate fi descarcata din GooglePlay. Banuim ca este o aprobare rapida in aceste conditii, procesul de accesare fiind facut tocmai in aceasta directie a reducerii timpilor de aprobare.

Viva Credit – pare sa fie campioana aprobarii, avand in vedere ca ne probit aprobarea in 15 minute de la accesare. Ei ne mai spus ca putem sa obtinem si banii in contul bancar in doua ore de la accesare. Accesarea se face online cu doua acte scanate, deci, este posibila aceasta rapiditate de aprobare a unui credit oferit de acest IFN.

CreditFix ofera creditul fulger aprobat online – produs care sugereaza cu claritate o aprobare deosebit de rapida.

Telecredit nu se lasa mai prejos si ne spun ca si ei sunt rapizi in aprobare. Sa-i credem si pe ei pe cuvant, avand in vedere ca sunt conectati la baza de data ANAF si pot obtine intr-un timp scurt datele referitoare la veniturile clientilor (cu acordul acestora).

Nu exista un tipar clar al creditelor acordate instant, exista insa nevoi ale consumatorilor si tipuri de produse care corespund sau nu. Unii vor o suma mai mica de bani pe termen scurt, altii ai nevoie de mai multi bani si vor sa ramburseze in mai multe rapide, pe termen mai lung.

ADD YOUR COMMENT

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies