Imprumut rapid cu garantie auto

O solutie buna de finantare poate fi ceea ce se numeste ‘credit rapid cu garantie auto’.

Exista variante de creditare cu garantie auto asemanatoarelor serviciilor oferite de Casele de Amanet, cu deosebirea ca, aici este vorba stric de garantie auto, nu de alte bunuri de valoare.

Ei bine, creditarea are la baza acelasi principiu practicat de Casele de Amanet – te duci cu masina, o lasi drept garantie si primesti in schimb un procent din valoarea la zi a autoturismului. Conditia esentiala este sa detii in proprietate respectivul autoturism.

Aceasta varianta de imprumut rapid cu garantie auto iti permite sa accesezi sume mai mari de bani.

Societatile ce practica astfel de creditare sunt Institutiile Financiare Nebancare.

Rambursarea creditului te va conduce la recuperarea autoturismului cu care ai garantat respectivul imprumut de bani.

Chiar daca pe piata financiara din Romania, acest imprumut cu garantie auto nu este tocmai la mare cautare, totusi, el are constanta, si putem spune de acum si o oarecare vechime.

Creditul cu garantie auto este o formula de finantare accesibila acelor persoane ce detin in proprietate un autoturism.

Iata si cateva dintre IFN-urile ce acorda astfe de imprumuturi:

1. Clare Euro Credit – un IFN ce acorda creditul in cateva ore. Pot apela la creditul cu garantie auto de la Claret Euro Credit atat persoanele fizice cat si cele juridice. Suma maxima de care pot beneficia poate urca pana la maxim 35% din valoarea actuala a autoturismului. Contractul se poate incheia pe maxim 24 de luni, iar pentru a beneficia de imprumut, clientii trebuie sa achite asigurarea CASCO pe primul an integral.

2. Easy Credit – un alt IFN la care puteti apela pentru un credit cu garantie auto. Acest IFN ofera credite in 48 de ore, cu o preaprobare de 15 minute. Avantajul major este ca cei de la Easy Credit nu-ti solicita niciun fel de act e venit. Dobanda este fixa, ca de altfel si consultanta oferita clientilor. Actele necesare solicitate de Easy Credit pentru acordarea unui imprumut rapid cu garantie auto sunt buletinul de identitate si documentele de identificare si proprietate ale masinii: talonul de inmatriculare auto, cartea de identitate auto, polita RCA, certificat fiscal. O sa mai ai nevoie si de un cont bancar unde sa primesti banii aferenti creditului solicitat. Vei mai avea totusi de efectuat niste cheltuieli, si anume, cele legate de inscrierea garantiei in Arhiva Electronica de Grantii Reale Mobiliare.

3. Autokredit – o alta societate nebancara la care puteti apela pentru a obtine un credit rapid cu garantie auto. Ei acorda credit in regim de urgenta; practic daca totul este in regula, poti obtine banii chiar in ziua evaluarii autoturismului. La Autokredit poti obtine pana la 72% din valoarea masinii, cu conditia ca vehiculul sa aiba o valoare de piata cuprinsa intre 5.000 si 30.000 euro.

Cum poti obtine la nivelul anului 2017 un credit rapid cu garantie auto? Destul de usor! Aproape ca la orice alt produs financiar, cu deosbirea ca trebuie sa garantezi imprumutul cu masina personala.

Practic, te duci cu masina la un IFN specializat in credite cu garantie auto, acolo unde ti se va evalua vehiculul si ti se va stabili suma maxima pe care o poti imprumuta si comision aferent.

In urma analizei efectuate de noi, am ajuns la concluzia ca este seriozitate in acordarea acestor credite cu garantie auto. Clientii pot fi linistiti in privinta sigurantei autoturismului. Practic societatea nebancara se asigura ca masina este in deplina siguranta in parcul auto propriu si monitorizat in permanenta. Inainte de preluarea masinii, societate efectueaza seturi de poze complete atat in exterior cat si in interiorul masinii, astfel incat sa ai garantia ca asa cum ai dus-o, asa o vei si prelua, dupa rambursarea imprumutului.

ADD YOUR COMMENT

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies