1. Accesul pe Info Asigurari – https://www.auto-credite.ro/. (“Site-ul”): Prin accesarea blogului va dati automat acordul asupra termenilor si conditiilor de utilizare ale sale. Acesti termeni si conditii se aplica tuturor celor care acceseaza sau contribuie in vreun fel la acest site. Contine link-uri ce va pot directiona catre alte site-uri externe, care nu sunt proprietatea, sau nu sunt sub controlul nostru, drept urmare nu ne asumam nici o responsabilitate in legatura cu continutul, politica sau practicile utilizate de acestea. Continuand accesarea site-ului, accceptati faptul ca site-ul  nu poate fi facut raspunzator in conditiile prezentate aici. Informatiile prezentate în campanii de reduceri sau promotii sunt verificate atat pe site-urile implicate in evenimentul de reduceri cat si pe alte site-uri de profil. Promotiile si ofertele magazinelor online prezentate in articole sunt valabile la momentul redactarii acestora. Preturile si ofertele reale sunt cele afisate de site-urile care comercializeaza respectivele produse.
 1. Politica de preluare a materialelor de pe Info Asigurari – https://www.auto-credite.ro/Preluarea stirilor, review-urilor sau a oricarui material din acest website care ne apartine este posibila doar in urmatoarele conditii:
 • Paragraful sau textul preluat să nu depășească 30 de cuvinte, iar sursa se prezintă în mod obligatoriu!
 1. Toate informatiile prezentate pe site au scop informativ. Ne dam toata silinta ca erorile de orice natura sa fie inlaturate de pe acest site, astfel ca nu suntem raspunzatori pentru acuratetea informatiilor prezentate. Desi se fac verificari zilnice.
 2. Continutul acestui site nu poate fi copiat, folosit, transmis, reprodus, vandut, licentiat sau distribuit in alte scopuri fara acordul in scris al titularului drepturilor de proprietate. Sunteti de acord sa nu va angajati in copierea si/sau redistribuirea materialelor publicate catre terte parti, in interes comercial. De asemenea, sunteti de accord sa nu afectati sau sa interferati in vreun mod cu elementele de securitate ale acestui website, sau cu tot ce restrictioneaza utilizarea si copierea continutului lui.
 3. Prin utilizarea site-ului Info Asigurari – https://www.auto-credite.ro/ sunteti de acord cu asumarea oricarui risc. Nu oferim niciun fel de garantie si nu suntem in niciun fel raspunzatori referitor la acuratetea informatiilor de pe acest site. De asemenea nu ne asumam nici o responsabilitate pentru urmatoarele cazuri:
 • distrugerea de orice natura a proprietatii, rezultata din acccesul dvs pe acest website sau din accesarea serviciilor noastre
 • greseli, erori sau lipsa unor informatii clare din continut
 • orice intrerupere planificata sau neplanificata a transmisiilor dinspre si catre website-ul nostru
 • orice erori de site, troieni, virusi, malware sau alte probleme similare, ce pot fi transmise catre sau prin intermediul site-ului nostru de catre o terta parte si/sau orice tip de erori, pierderi sau stricaciuni de orice fel aparute ca urmare a utilizarii oricarui material publicat, transmis prin email, sau facut disponibil in oricare alt mod prin site-ul nostru
 • orice acces neautorizat sau utilizarea serverelor noastre securizate, a tuturor datelor personale si/sau a informatiilor financiare stocate in acesta.
 1.  Info Asigurari – https://www.auto-credite.ro/ nu isi asuma niciun fel de responsabilitate legat de oricare produs sau serviciu publicat sau oferit de catre terte parti prin website-ul nostru, sau orice site cu link inserat in continut sau plasat in orice banner sau orice alt tip de publicitate/reclama/advertorial. De asemenea nu vom fi responsabil in niciun fel pentru monitorizarea oricaror tranzactii dintre dumneavoastra si o terta parte ce ofera produse sau servicii. Articolele pot contine recomandari de produse si servicii furnizate de terti.
 2. Utilizatorii au libertatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca alerte, newsletterul sau informatiile noastre despre eventuale promotii si reduceri, folosind linkul de dezabonare continut in email sau online pe site.
 3. Singurele date pe care le utilizam sunt cele inregistrate de terte parti precum Google Analytics, Google Adsense, Profitshare, 2Performant, DoAffiliate, alte retee de afiliere sau firma de hosting a site-ului. Niciuna dintre aceste date npe care le utilizam nu constituie Date Personale conform GDRP.
 4. Fie ca aveti peste 18 ani sau nu, prin acceptarea prezentilor termeni si conditii expusi mai sus, dar si pe acest site, va dati acordul implicit si in mod automat, de a respecta acesti termeni si conditii.