Formula BT – imprumut pentru masina

Credit auto de la Banca Transilvania – Formula BT; un credit responsabil pentru masina visului tau.

Creditul auto al celor de la Banca Transilvania iti permite sa accesezi sume de bani de pana la 40.000 de euro, echivalent in lei (poti sa-l iei si in euro daca doresti).

Perioada de creditare este de maxim 5 ani si de minim 2 luni.

Creditul este exclusiv pentru cumpararea unui autoturism.

Platforma online unde ne sunt prezentate detalii despre acest credit auto (https://www.bancatransilvania.ro/pentru-tine/credite/credite-de-consum/formula-bt-credit-auto/), ne ofera si un calculator de credite, unde iti poti afla simplu care ar putea fi ratele pe care ar trebui sa le platesti in functie de suma dorita si de perioada imprumutului. De asemenea, se mai iau in calcul si daca iti incasezi veniturile prin BT.

Dobanda creditului auto – Formula BT este una variabila.

Creditul auto – Formula BT iti permite sa achizitionezi o masina, fie ea noua ori la mana a doua, depinde de preferintele si de calculele pe care ti le faci. Masina poate fi achizitionata de la un dealer autorizat ori de la o persoana fizica.

Pentru acest credit auto de la BT, trebuie sa ai un avans de minim 15% din valoarea creditului, avans ce poate fi platit direct catre vanzator.

Garantiile prevazute in acest caz sunt:
– garantie mobiliara pe autoturism
– garantie ipotecara imobiliara, daca valoarea creditului depaseste suma de 20.000 de euro
– polita de asigurare CASCO, cesionata in favoarea bancii.

Variante dobanda credit auto – Formula BT:
– daca alegi un credit auto de pana in 20.000 de euro echivalent in lei, pentru a cumpara o masina noua ori second hand de la dealeri autorizati, dobanda este de 6,61% (ROBOR6M + 5,50 pp).
– daca valoarea imprumutului este mai mica de 20.000 de euro, iar tu achizitionezi masina de la o persoana fizica, dobanda are o valoare de 7,11%* (ROBOR6M + 6 pp).
– daca imprumuti mai mult de 20.000 de euro si cumperi o masina de la dealer autorizat, dobanda este de 7,52%* (EURIBOR6M + 7,75 pp).
– pentru creditele auto de peste 20.000 de euro contractate pentru achizitia unei masini de la o persoana fizica, dobanda este de 8,02%* (EURIBOR6M + 8,25 pp)

Pentru a obtine acest credit auto BT, trebuie sa indeplinesti niste conditii:
– sa ai venituri permanente taxabile inregistrate;
– sa ai o varsta mai mica de 70 de ani
– sa nu ai restante la alte credite
– sa fi ceatea roman.

Acte necesare pentru creditul auto – Formula BT:
– buletinul de identitate
– acordul ANAF de inspectare a veniturilor, pe care-l semnezi la o agentie BT.
– factura emisa de vanzator pentru autoturism.

Exemple de calcul:
– pentru un credit auto cu o valoare de 45.000 de lei (echivalent 10.000 euro), contractat pe o perioada de 60 de luni, presupunand ca achizitionezi o masina de la un dealer autorizat, valoarea primei rate pe care o ai de plata este de 883 lei, iar suma totala de plata va ajunge la finalul celor 5 ani la 53.168 lei. Daca masina este cumparata de la o persoana fizica, prima rate va fi de 893 lei, iar suma finala de plata ajunge la 53.803 lei.
– pentru un credit auto de 67.500 lei (echivalent a 15.000 euro), contractat pentru 5 ani, vei plati prima rata de 1.324 lei, iar suma finala ajunge la 79.652 lei, in cazul in care achizitionezi autoturismul de la un dealer autorizat. Daca vei cumpara masina de la o persoana fizica, prima rata a creditului va avea o valoare de 1.340 lei, iar suma finala de plata ajunge la 80.605 lei.

Comments
  1. Sorin Dumitrescu

    Stiti daca mai continua in 2020 creditul Formula BT? Oare am nevoie de adeverinta de venit?

ADD YOUR COMMENT

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies