Suntem intr-o perioada in care numarul institutiilor financiare este in continua crestere.

Pe langa bancile ce actioneaza pe teritoriul Romaniei, sunt inscrise in registrul BNR cateva zezi de societati de leasing, cateva sute de IFN-uri, cateva mii de Case de Amanet si cateva mii de CAR-uri.

Avand aceste amanunte in minte, mi-am propus sa aduc in atentia voastra informatii utile despre acordarea creditelor auto, despre functonalitatea amanetului auto si a leasingului auto.

Obiectul nostru este sa aducem mai aproape de voi informatia, aceasta sa fie transparenta si pe intelesul vostru.

Aceasta este o platforma unde veti gasi informatii despre varii produse din domeniul financiar auto.

De asemenea, va vom tine la curent cu tot ce inseamna noutati in aceasta zona: Prima Masina, noile tipuri de asigurari auto ce intra in piata, obligativitatile noi aparute, etc.

Auto-credite.ro este o platforma independenta, ce furnizeaza informatii in mod transparent, arbitrar si fara ingradiri.

Echipa auto-credite.ro este condusa de M. Andrei.

M. Andrei are o experienta de peste 8 ani in domeniul publicatiilor financiare online. Are studii aprofundate de modelare numerica si statistica. A lucrat ca cercetator la Universitatea din Bucuresti, cochetand in acelasi timp si cu scrisul si cu realizarea de la 0 a unor platforme online, pana in momentul cand s-a hotarat sa inceapa o activitate pe cont propriu.

Pentru mai multe informatii poti sa iei legatura cu noi, lansandu-ne un mesaj in formularul de contact. Ori poti sa ne scrii pe adresa contact@auto-credite.ro.