De unde poti achizitiona un autoturism second hand?

O masina second hand poate fi cumparata online, prin intermediul platformelor ce pun la dispozitie astfel de vanzari, dar si din centre comerciale specializate.

Masinile la mana a doua (ori second hand, cum sunt ele cunoscute in piata) se gasesc pe multe platforma online din tara si strainantate, dar si in targurile auto autohtone.

In Romania exista multe platforma online care se ocupa cu comercializarea masinilor noi si second hand.

Pe langa platformele obisnuite de cumparaturi diverse, cum ar fi OLX ori Publi24, exista si site-uri specializate, cu vanzari exclusiv auto.

Iata si cateva dintre aceste platforme online cu colectii impresionante de autoturisme scoase la vanzare:

  • Autovit – o platforma extrem de bine pusa la punct, unde veti gasi masini sortate pe localitatile de vanzare. Daca veti cauta in harta judetelor, veti descoperi localitatile de unde se vand respectivele autoturisme si numarul lor. Daca intrati pe locaitate, veti gasi informatii detaliate despre fiecare masina cu imagini si descrieri elaborate. Cei de la Autovit pot fi gasiti la numarul de telefon 031 860 90 90, program de luni pana vineri intre 9 si 18.
  • CarZZ este de asemenea o platforma online cu multe anunturi de vanzari autoturisme noi si second hand. Pe acest site veti gasi de asemenea localitatile de unde sunt comercializate masinile, unde daca intrati, veti descoperi fiecare anunt in parte, cu masina fotografiata, cu descrieri detaliate. Ei au anunturi de vanzari autotirisme, dar si moto si ATV-uri, camioane, barci, piese, jante, anvelope si utilaje. Cei de la CarZZ pot fi contactati printr-un mesaj in sectiunea contact de la ei de pe platforma.
  • BestAuto este o alta platforma unde se comercializeaza masini second hand. La ei gasiti diverse topuri: cele mai populare mari auto second hand, cele mai populare modele auto second hand, cele mai populare marci de motociclete second hand, etc. Ei pot fi contactati printr-un formular ce poate fi completat pe site-ul lor. Programul de lucru BestAuto este de luni pana vineri, intre 9 si 18.
  • AutoScout24 este o platforma ce comercializeaza autoturisme, motociclete si camioane. La ei gasiti selectii dupa marci de autoturisme: Audi (Audi A3, Audi A4, Audi A5, Audi A6, Audi Q5), BMW (BMW Seria 1, BMW Seria 3, BMW Seria 5, BMW X1, BMW X3), etc. Pe aceasta platforma online sunt disponibile peste 2,5 milioane autovehicule din toata Europa, masini vandute prin dealeri dar si vanzatori particulari. Pot fi contactati online printr-un formular disponibil pe platforma lor.
  • Mobile.de este o platforma cu peste un milion de autoobile second hand. Pe platforma lor online aveti posibilitatea sa cautati orice masina doriti, dupa marca, model, pret, prima inregistrare, kilometraj, tip combustibil, importati masini din (tara dorita) etc.
  • Auto.ro este o alta platforma de vanzari auto, unde gasiti multe anunturi interesante din Romania. Puteti sa folositi sortatorul pentru a identifica modelul dorit de masina in functie de caracteisticile dorite de voi (marca, model, pret, an fabricatie, numarul kilometrilor de la bord, carburant, caroserie, tara, etc. Pe cei de la auto.ro ii gasii la adresa Bd Pierre de Coubertin 305, Office Building, Etaj 3. Sector 2, Cod Postal 021901, Bucuresti, telefon 0751 080.036, email office@auto.ro.
  • AutoGeist – o alta platforma cu masini second hand, care va ofera pe langa un parc virtual deosit de bogat si posibilitatea de achizitiona respectivele masini apeland la un leasing auto ori la un credit auto prin intermediul partenerilor financiari AutoGeist (BRD Finance, Cetelem, Mogo, BT Direct, Claret, etc. Pe cei de la AutoGeist ii gasiti in Galati, str. Brailei, nr 237, DN2B, iesirea spre Tecuci. Puteti sa-i contactati telefonic la numerele 0740 945 736, 0749 240 870, 0236 449 018, email office@autogeist.ro. programul lor este de luni pana vineri intre 9 si 18, iar sambata intre 9 si 13, duminica este inchis.

ADD YOUR COMMENT

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies