Cum si de unde pot accesa credite cu garantie auto in Bucuresti?

Daca sunteti din Bucuresti si doriti sa accesati un astfel de credit cu garantie auto, aveti la indemana cateva oferte

Oferte de credite cu garantie auto in Bucuresti gasiti la amanetele auto ori la IFN-urile ce au in portofoliu si astfel de produse garantate cu automobilul proprietate personala.

Avantajele acestor credite cu garantie auto:
– sunt rapide, obtii banii in mana intr-un timp extrem de scurt. Practic, daca te duci cu masina la amanaet, pleci acasa cu banii.
– nu ti se solicita documente justificative in afara de actele masinii; nu iti trebuiesc nici documentele doveditoare de venit, nici alte acte de la tine ori de la compania unde lucrezi
– conditiile de creditare sunt in general avantaje, aceste imprumuturi fiind unele dintre cele mai ieftine, privind in ansamblu la piata creditelor rapide nebancare
– obtii banii in mana daca asta iti doresti
– poti sa sari peste Biroul de Credit; amanetele auto nu sunt interesate de scoringul tau din Biroul de Credit.
– nu ti se solicita comisioane pentru ridicarea sumelor de bani imprumutate.

Obtinerea unui imprumut cu garantie auto se face foarte simplu. Suni, programezi o intalnire, mergi cu masina, ti se evalueaza pe loc autoturismul si ti se comunica suma pe care o poti imprumuta. Iei banii si lasi masina. Cand expira contractul, te grabesti sa achizti imprumutul. Daca esti impas si de data asta, ar fi bine sa anunti cu ceva timp inainte, ca sa nu pierzi masina. De regula, societatile care ofera astfel de credite, iti dau si un ragaz necesar pentru rambursare ori reesalonare. Este important sa cunoasti de la inceput toate aceste informatii si sa nu le aflii la finele contractului.

Si acum, haideti sa vedeti de unde si cum puteti solicita un credit cu garantie auto daca sunteti din Bucuresti.

1. Claret Euro credit – ofera credite pentru posesorii de autoturisme. In caz de dificultati financiare, poti apela la un credit rapid cu garantie auto. Important e sa ai o masina proprietate personala cu care sa poti garanta creditul. Cei de la Claret Euro Credit au sucursala si in Bucuresti, deci puteti apela la ei. Adresa lor este: Str. Postelnicului, nr. 12, Sector 1, telefon: 0732 138 138. Asadar, la Claret Euro Credit puteti sa obtineti un imprumut cu o dobanda convenabila incepand de la 38% pe luna. Poti sa rambursezi creditul in rate fixe lunare. perioada de creditare variaza intre 12 si 60 de luni. Dobanda este negociabila in functie de valoarea imprumutului si de garantia prezentata.

2. Transilvania Auto Credit – o societate cu peste 15 ani de experienta in domeniu. De la ei puteti obtine un credit cu garantie auto in 30 de minute. Daca sunteti din Bucuresti, ii gasiti la adresa Sos. Fundeni,nr.120A sau puteti suna la nr de telefon 0741 66 55 66. Transilvania Auto Credit este o casa de amanet auto ce ofera credite transparente, fara costuri ascunse, garantate cu autorismul personal. Ei ofera doua tipuri de credite cu garantie auto: creditul PLATINUM – accesandul puteti sa beneficiati in continuare de autorismul cu care ati garantat insa ti se va monta un dispozitiv pe masa si vei incheia o polita CASCO pe durata derularii imprumutului; creditul GOLD – varianta in care masina ramane in custodia IFN-ului. Procesul de incheiere a contractului de deruleaza rapid. Evaluarea se face in 5 minute. Suma de bani pe care doresti sa o imprumuti se stabileste impreuna cu tine, in functie de valoarea automobilului. Imprumutul solicitat nu poate deasi 75% din valoarea masinii.

3. Mogo – o societate ce ofera credite cu garantie auto de pana la 45.000 de lei. Pentru accesare, trebuie sa ai peste 21 de ani, sa fii proprietarul unei masini inmatriculate, sa fii ceatean roman, sa ai buletin si permis de conducere, sa ai un cont bancar. Daca ai masina si vrei un credit, poti apela cu incredere la cei de la Mogo. Pe cei de la Mogo i gasiti in Bucuresti in mai multe locatii:
– sucursala Mogo Sevastopol, Str. Sevastopol, 24-406;
– sucursala Autovit, Splaiul Unirii, nr. 450 SB2-SB2
– sucursala Pipera, Sos. Pipera, nr 44, demisol, corp 4,
– sucursala Nasaud, Str. Nasaud, nr. 97. Sector 6
– Partener – Auto rulate Bucuresti – parc auto sos. Alexandriei, nr. 224.
Puteti sa luati legatura cu cei de la Mogo si prin intermediul telefonului – 031 630 2621.

4. Imprumut cu Masina – o societate cu sediul in Splaiul Indendendentei, nr. 319, Bucuresti, telefon 0740 003 994. Imprumut cu Masina este o societate nebancara acreditata de BNR, ce ofera servicii in Bucuresti si Constanta. Creditele lor cu garantie auto iti ofera posibilitatea sa obtii suma dorita de bani pe loc, in numerar. Nu este o problema daca figurezi cu datorii in Biroul de Credit. Nici daca aveti proprire pe conturile bancar. Banii ii primiti cash. Nu ti se solicita documente justificate de venit. Ai nevoie doar de cartea ta de identitate si de documentele masinii. Dupa ce ti se evalueaza masina, semnezi contractul si primesti banii pe loc, in mana. Poti sa primesti banii si prin transfer bancar, nu doar in mana; de tine depinde ce alegi.

Acestea sunt doar cateva exemple de IFN-uri la care poti apela daca esti din Bucuresti, pentru obtinerea unui credit cu garantie auto.

ADD YOUR COMMENT

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies