Creditul “Prima Masina” de la BRD

Te-ai gandit in sfarsit sa-ti cumperi o masina? Iata o oferta care s-ar putea sa-ti fie pe plac!

Creditul “Prima Masina” de la BRD vine cu niste avantaje demne de luat in seama.

Printre aceste avantaje, mentionam: avans minim de 5%, fara comision de analiza dosar, perioada de creditare de maxim 5 ani, dobanda avantajoasa calculata ca suma intre ROBOR la 6 luni si o marja fixa de 3%, finantare in lei si asigurare CASCO pentru riscuri de avari si furt.

Daca va intrebati ce fel de masina va puteti cumpara, va spunem noi: prin creditul Prima Masina va puteti cumpara orice automobil care indeplineste standardele EUROS.

Achizitia nu trebuie sa depaseasca valoarea de 50.000 de lei plus TVA.

Cum e si firesc, puteti sa apelati la programul Prima Masina doar pentru achizitia unui singur autoturism.

Pentru a cumula veniturile de care aveti nevoie, cei de la BRD accepta pentru creditul Prima Masina o categorie larga de venituri: salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii până la venituri din activități independente. Daca nici asa nu este indeajuns, puteti sa veniti si cu 3 codebitori.

Adeverinta de venit pentru a aplica la creditul Prima Masina de la BRD o puteti descarca de pe platforma online a bancii, din sectiunea dedicata acestui produs financiar.

Pentru a fi linistiti pe toata perioada de derulare a creditului, trebuie sa incheiati o asigurare CASCO obligatorie pentru autoturismul tau si o asigurare de viata optionala care te va proteja pe tine si familia ta in cazul aparitiei unor evenimente neprevazute (intreruperea veniturilor planificate in caz de somaj, boala, invaliditate, deces).

Polita de asigurare se incheie cand semnezi si contractul de credit si are valabilitate pe intreaga durata a perioadei de creditare. Ratele se platesc lunar, diminuand astfel impovararea financiara.

Exemple de calcul:
– pentru un credit de 35.000 de lei contractat pentru 5 ani, prima rata este de 696.90 lei, totalul de plata ajungand la 40.691 lei.
– pentru un credit de 50.000 de lei contractat pe 5 ani, rata lunara este de 995,57 lei, totalul de plata ajungand la 58.130 lei.
– pentru creditul maxim de 58.788 lei imprumutat pentru 60 de luni, rata lunara ajunge la 1.170,55 lei, iar totalul de plata la 68.346 lei.

Creditul “Prima Masina” de la BRD iti ofera posibilitatea achizitiei unui autoturism la un cost destul de redus, aceasta fiind una dintre cele mai avantajoase oferte din piata de gen.

De asemenea, daca nu va incadrati in a achizitia un un credit “Prima Masina”, puteti apela la BRD pentru un credit de nevoi personale Expresso (Miau Miau tot ce vreau), imprumut ce va ofera posibilitatea inclusiv de a achizitia un autoturism. Acest credit (Expresso) iti da accesul la sume de bani de pana la 130.000 de lei pe perioade de 5 ani (cu 6 luni de gratie).

ADD YOUR COMMENT

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies