Credite fara garantii 2018

Exista sansa de a obtine o suma de bani rapid, accesand credite fara garantii 2018

Credite fara garantii 2018 sunt disponibile atat la banci cat si la IFN-uri. Cuantumul acestor imprumuturi este redus, cat sa nu expuna societatile financiare la riscuri mari, insa, la o adica iti poti rezolva problema de lichiditati pe termen scurt.

Am intrat in 2018 cu speranta unui an mai bun, fapt confirmat si de restantele pe care romanii le au, atat la creditele in lei (aproape de 5 miliarde) cat si la cele in euro (in jur de 6 miliarde).

Cu alte cuvinte, exista o plaja foarte mare de clienti datornici, asa numitii restantieri, cei inscrisi in Biroul de Credit cu datorii, avand un scoring negativ.

Vor tine cont bancile in 2018 de acesti numerosi clienti restantieri? Raspunsul este: vom vedea. Deocamdata bancile nu acorda credite restantierilor.

Singura varianta pentru care restantierii o au de a accesa un imprumut, raman institutiile financiare nebancare – IFN-urile.

Pentru a intra in posesia unui credit fara garantii in 2018, daca este vorba de unul bancar, nu ti se mai solicita adeverinta de venit, dar ti se solicita acordul de verificare a bazei de date ANAF pentru a ti se identifica surse de venit fiscalizate inregistrate de aceasta institutie. Primul document pe care ti-l ‘ofera’ banca spre semnare cand mergi sa soliciti un imprumut este acordul de verificare in Biroul de Credit. De aici reiese clar ca bancile nu acorda credite daca esti restantier, adica daca esti inscris in BC.

La IFN-uri poti accesa aproape instant un credit fara garantii. Rapiditatea de acordare a creditelor nebancare este deja de pomina (vezi cateva oferte descrise intr-un articol anterior). Poti obtine banii chiar si in 2 ore, lucru extraordinar spunem noi, din perspectiva evolutiei acestei pietei. In urma cu doi-trei ani, parea ceva utopic sa obtii un credit in doua ore, pentru ca cel mai devreme in 48 de ore puteai sa obtii aprobarea.

Un credit fara garantii in 2018 este un produs obtinut in fapt in baza buletinului de identitate si al unui extras de cont care iti certifica veniturile in vederea identificarii bonitatii tale de client. Dupa ce IFN-ul se asigura ca dispui de veniturile necesare rambursarii in conditiile prevazute de contract a creditului, obtii imprumutul dorit.

Accesarea creditelor rapide fara garantii se face indeosebi online, in cazul IFN-urilor. La banci inca nu putem vorbi de accesare online, ci doar de o pre-aprobare online.

Asadar, pentru a accesa un credit rapid fara garantii in 2018 n-ai decat sa intri pe site-ul unei instituii financiare ce detine in portofoliu astfel de produse financiare (cele ce ofera microcredite indeosebi, dar nu numai), si sa completezi formularele online. In ultima perioada s-au disponibilizat si alte forme de accesare, cum ar fi cele telefonice ori prin SMS, ba mai mult de atat, unele IFN-uri au venit cu aplicatii online proprii disponibile gratuit pe platformele de gen.

ADD YOUR COMMENT

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies