Credite auto de la BRD Finance

BRD Finance este o societate nebancara ce detine in portofoliu si astfel de credite auto

Creditele auto de la BRD Finance iti dau posibilitatea achizitiei de automobile noi ori rulate, cu asigurare Casco optionala, cu avans incepand de la 0%, ori chiar sa accesezi prin programul Rabla, in acest caz prima de casare se considera avans.

BRD Finance desfasoara o activitate de creditare avand o experienta substantiala deja in piata financiara romaneasca.

In portofoliul acestui IFN se mai gasesc si credite de achizitie de bunuri, carduri de credite, credite de nevoi personale si acest produs pe care vi-l descriem noi astazi – creditele auto.

Cu experienta de peste 13 ani pe piata, BRD Finance este liderul pietii creditelor de consum. Aceasta societate si-a dezvoltat in timp o serie de parteneriate cu diverse magazine, hipermarketuri, magazine auto, de mobila, etc. Aceste parteneriate sunt in avantajul clientilor BRD Finance, pentru ca, din ele deriva o serie de avantaje pentru clienti.

Creditul auto de la BRD Finance – descriere:
– are o asigurare Casco optionala
– in functie de creditul ales, poti obtine chiar si avans 0
– poti folosi prima de casare din programul Rabla pe post de avans
– asigurarea de viata este optionala
– contractul de credit se incheie in showroom, fara batai de cap, putand pleca cu masina acasa
– dobanda este fixa, costurile sunt transparente, fara suprize neplacute.

In cazul in care doresti o masina second, o masina rulata, poti sa apelezi cu incredere la un credit auto BRD Finance, pentru ca se pare ca acest IFN agreaza si o astfel de tranzactie. Adica te poti imprumuta la ei chiar si pentru achizitia unei masini mai vechi.

Creditul se acorda in maxim 2 ore, chiar in showroom.

Pentru a accesa un credit auto de la BRD Finance, n-ai decat sa apesi pe butonul ‘ solicita acum’ si vei fi directionat intr-o sectiune a platformei online a IFN-ului unde trebuie sa incarci o serie de informatii. Mai intai trebuie sa alegi creditul si suma solicitata, apoi trebuie sa oferi informatiile personale de identitficare (CNP, nume, prenume, telefon, email), starea civila, numarul de minori aflati in intretinere, informatii de adresa, situatia locuintei, tipul cotnratului de munca, denumirea firmei unde lucrezi, data angajarii, functia ocupata la locul de munca prezent, venitul net obtinut lunar, valoarea altor credite avute. Dupa ce completezi aceste rubrici cu atentie, trebuie sa incarci (upload) urmatoarele acte: buletinul, adeverinta de salariu, adeverinta privind veniturile declarate autoritatilor fiscale, formularul de credit. Urmeaza apoi sa-ti exprimi optiunea intervalului orar la care sa fi contactat de un reprezentant al IFN-ului. Odata ce bifezi ‘Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile”, poti sa apesi pe butonul ‘Trimite” si practic ai dat startul obtinerii unui credit auto de la BRD Finance.

Urmeaza sa fi contactat de un reprezentant al BRD Finance IFN si sa ti se stabileasca eligibilitatea in functie de datele introduse online. Odata contactat, vei primi si asistente pentru a parcurge si celelalte etape necesare obtinerii unui credit auto.

Detalii suplimentare puteti obtine la nr de teledon 021 200 30 20, ori scriind pe adresa cereri.auto@brd.ro.

Comments
  1. J G

    Sunt interesata de un credit auto BRD Finance.

ADD YOUR COMMENT

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies