Credite acordate aproape instant

Exista sansa sa accesezi un credit si in cateva ore sa primesti banii solicitati

IFN-urile s-au specializat in acordarea de credite rapide. In fapt, aceasta facilitate le-a propulsat in top, fiind din ce in ce mai apreciate de romani.

Bancile au inceput sa faca pasul catre micsorarea semnificativa a timpului de acordare pentru un credit, unele reusind performanta de a acorda un credit chiar in ziua accesarii (vezi ‘creditul pe loc de la ING).

Credit acordate aproape instant gasiti in ofertele institutiilor nebancare specializate in microcredite. Aceste IFN-uri imprumuta sume mici de bani pe perioade scurte de timp, cu dobanda mari. Dobanda mare este reactie la riscurile asociate acestor produse financiare facile.

Exista in piata destule oferte de credite rapide nebancare acordate in chiar ziua accesarii, depinde si de celelalte conditii de accesare si de sumele de bani pe care doresti sa le imprumuti.

Spre exemplu, poate ai nevoie de bani rapid si totusi indeplinesti cu brio conditiile de accesare pentru un credit de nevoi personale de la o banca. Atunci, poti opta chiar pentru un credit bancar, ori daca considerari ca este mai simplu sa accesezi unul nebancare, poti opta pentru un credit de nevoi personale nebancar de la un IFN, acordat in conditii similare cu cele oferite de banci, pentru a obtine niste costuri mai mici.

Gasiti informatii interesante despre creditele acordate instant intr-un articol citit de noi – produse financiare acordare online.

Daca esti inscris in Biroul de Credit cu restante, bancile nu te vor imprumuta. singura optiune ramane IFN-ul. Si nici IFN-urile toate. Gasesti insa cateva IFN-uri care acorda credite rapide pentru restantieri.

Daca esti eligibil din punct de vedere al scoringului din Biroul de Credit, insa veniturile actuale nu-ti favorizeaza accesul la un credit bancar, atunci tot IFN-ul este salvarea. Si in acest caz trebuie sa cauti oferta potrivita, pentru ca, nu toate IFN-urile acorda credite persoanelor cu venituri mici, limitele de venit diferind destul de mult de la o societate nebancara la alta.

Apoi, mai este si limita de varsta care este destul de asemanatoare la banci si la IFN-uri. De regula varsta minim variaza intre 18 si 24 de ani si cea maxima intre 60-70 de ani. Exista si exceptii cum e si firesc, dar doar pentru limita maxima de varsta; in speta, exista IFN-uri ce acorda credite pentru pensionari, fara limita de varsta.

Iata si cateva oferte de credite acordate aproape instant, din portofoliul unor IFN-uri cu vizibilitate in piata:
– Viva Credit ofera un credit in doua ore de la accesare, daca aplici in timpul programului.
– Mozipo, a carei oferta ne spune ca putem „obtine bani in 10 minute”
– iCredit care ne spune ca ofera un credit nebancar intre 500 si 6000 de lei in maxim 24 de ore
– Fast Finance si al lor credit urgent de maxim 15.000 de lei
– Ferratum ne imbie cu ‘credite pe loc exact cand ai nevoie, rapid si comod”
– Mobilo Credit – are in portofoliu un credit rapid online ce poate fi accesat de oriunde
– Credius acorda la randul lor un imprumut fara batai de cap si fara adeverinta de venit – ‘fa rost de bani in 60 de minute”
– Telecredit acorda un credit rapid de pana la 2.000 de lei cu aplicare online – ‘primesti banii azi”
– Mindi ne spune la randul lor ca ‘primiti banii in 10 minute” si poti accesa pana la 1100 de lei gratuit daca esti la prima accesare.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies