Credite acordate aproape instant

Solutii de accesare rapida a unui credit in cateva ore, de la banci si de la IFN

IFN-urile s-au specializat in acordarea de credite rapide. In fapt, aceasta facilitate le-a propulsat in top, fiind din ce in ce mai apreciate de romani.

Bancile au inceput sa faca pasul catre micsorarea semnificativa a timpului de acordare pentru un credit, unele reusind performanta de a acorda un credit chiar in ziua accesarii (vezi ‘creditul pe loc’ de la ING).

Credit acordate aproape instant gasiti in ofertele institutiilor nebancare specializate in microcredite. Aceste IFN-uri imprumuta sume mici de bani pe perioade scurte de timp, cu dobanzi mari. Dobanda mare este reactie la riscurile asociate acestor produse financiare facile.

Exista in piata destule oferte de credite rapide nebancare acordate in chiar ziua accesarii, depinde si de celelalte conditii de accesare si de sumele de bani pe care doresti sa le imprumuti.

Spre exemplu, poate ai nevoie de bani rapid si totusi indeplinesti cu brio conditiile de accesare pentru un credit de nevoi personale de la o banca. Atunci, poti opta chiar pentru un credit bancar, ori daca considerari ca este mai simplu sa accesezi unul nebancare, poti opta pentru un credit de nevoi personale nebancar de la un IFN, acordat in conditii similare cu cele oferite de banci, pentru a obtine niste costuri mai mici, singurul avantaj fiind in acest caz timpul de acordare mai redus.

Gasiti informatii interesante despre creditele acordate instant intr-un articol citit de noi – produse financiare acordare online.

Care sunt conditiile de eligibilitate pentru creditele cu acordare rapida?

De principiu, fiecare institutie financiara vine cu propriile conditii de accesare si eligibilitate, cu actele necesare. Insa, exista o multime a lor comuna in cazul multor institutii. In aceasta multime comuna, identificam: varsta, venitul, scoringul din BC, gradul de indatorare.

Daca esti inscris in Biroul de Credit cu restante, bancile nu te vor imprumuta. singura optiune ramane IFN-ul. Si nici IFN-urile toate. Gasesti insa cateva IFN-uri care acorda credite rapide pentru restantieri.

Daca esti eligibil din punct de vedere al scoringului din Biroul de Credit, insa veniturile actuale nu-ti favorizeaza accesul la un credit bancar, atunci tot IFN-ul este salvarea. Si in acest caz trebuie sa cauti oferta potrivita, pentru ca, nu toate IFN-urile acorda credite persoanelor cu venituri mici, limitele de venit diferind destul de mult de la o societate nebancara la alta.

Apoi, mai este si limita de varsta care este destul de asemanatoare la banci si la IFN-uri. De regula varsta minim variaza intre 18 si 24 de ani si cea maxima intre 60-70 de ani. Exista si exceptii cum e si firesc, dar doar pentru limita maxima de varsta; in speta, exista IFN-uri ce acorda credite pentru pensionari, fara limita de varsta.

Iata si cateva oferte de credite acordate aproape instant, din portofoliul unor IFN-uri cu vizibilitate in piata:

– Viva Credit ofera un credit in doua ore de la accesare, daca aplici in timpul programului.
– Mozipo, a carei oferta ne spune ca putem “obtine bani in 10 minute”
– iCredit care ne spune ca ofera un credit nebancar intre 500 si 6000 de lei in maxim 24 de ore
– Fast Finance si al lor credit urgent de maxim 15.000 de lei
– Ferratum ne imbie cu ‘credite pe loc exact cand ai nevoie, rapid si comod”
– Mobilo Credit – are in portofoliu un credit rapid online ce poate fi accesat de oriunde
– Credius acorda la randul lor un imprumut fara batai de cap si fara adeverinta de venit – ‘fa rost de bani in 60 de minute”
– Telecredit acorda un credit rapid de pana la 2.000 de lei cu aplicare online – ‘primesti banii azi”

Creditele facile din portofoliul IFN-urilor sunt vizibile in piata sub diverse denumiri. Aceste denumiri sugereaza in fapt o anumita caracteristica a lor. Spre exemplu, exista credite la domiciliu, prin telefon, pe termen lung, cu garantii etc.

Unele societati nebancare sunt mult mai vizibile decat produsele pe care le acorda, la altele produsele le-au luat-o inainte cu renumele.

Sunt situatii in care acordarea unui credit nebancar se realizeaza online, cu doua acte: CI/Bi si extras de cont. Sunt alte situatii in care actele necesare sunt mai numeroase si sunt solicitate in scris, printate, semnate si transmise catre institutia financiara.

Exista posibilitatea sa accesezi credite instant de la banci?

In ultimii ani bancile au inceput sa faciliteze accesul clientilor la credite. Concurenta acerba facuta de IFN-uri le-a stimulat destul de mult, astfel ca, rezultatele se vad in piata.

Intai bancile au renuntat la adeverinta de venit, prin incheierea unei colaborari cu cei de la ANAF pentru identificarea veniturilor clientilor. Acest pas a fost unul extrem de important in sensul diminuarii timpilor de acordare.

Apoi bancile au inceput firav sa treaca la o pre acordare online a creditelor, astfel incat clientii puteau sa completeze un formular online care era o forma incipienta a cererii de credit, iar mai apoi se prezentau la agentia bancii pentru finanizarea documentatiei si semnarea contractului.

Si iata-ne astazi in situatia in care bancile s-au lansat in online.

Sunt cateva banci care acorda deja credite 100% online. Unele banci au disponobile astfel de produse doar pentru clientii deja existenti, cei care au un cont deschis pe platforma lor si care isi incaseaza veniturile prin banca. Alte banci, insa, deja ofera credite online si pentru clientii noi. 

Cu siguranta ne indreptam cu pasi repezi catre momentul in care bancile vor acorda majoritar credite online. Probabil ca la un moment dat cand Romania va trece la o digitalizare masiva a datelor de identificare, vor exista posibilitatile unei astfel de optiuni la scara mai mare, asa cum se intampa deja in tarile occidentale.

ADD YOUR COMMENT

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies