Credit auto cu banii in 30 de minute

WestCredit ofera credite cu garantie auto cu banii in 30 de minute

O solutie de a obtine un imprumut rapid este aceea de a garanta suma de bani pe care doresti s-o imprumuti cu un autoturism, proprietate personala.

Cei de la WestCredit sunt acreditati de BNR pentru acordarea de credite rapide. Ei functioneaza ca o societate nebancara ce ofera credite cu garantie auto, in functie de nevoile clientilor.

Fiind o perioada in care creditele bancare se obtin greu, oamenii intampinand de multe ori probleme in obtinerea unui imprumut, WestCredit ofera un serviciu simplificat, serviciu ce vine in intampinarea nevoilor clientilor.

Astfel, poti apela la un credit cu garantie auto si sa primesti banii rapid pe loc, in cuantum de pana la 85% din valoarea masinii.

Banii imprumutati iti vor parveni in 30 de minute dupa evaluarea masinii si semnarea contractului.

Pentru accesarea unui astfel de imprumut rapid, aveti nevoie de:
– buletin
– cartea de identitate masinii
– certificatul de inmatriculare
– contractul de vanzare/cumparare ori factura

Comosionul aferent creditul este de 0,2% pe zi, in functie de valoarea contractului.

Masina cu care garantezi imprumutul iti va fi preluata si pastrata in garajul propriu al celor de la WestCredit. La preluare va fi fotografiata in interior si exterior si se vor nota intr-un proces verbal numarul de kilometri de la bord precum si alte detalii semnificative. Va fi monitorizata non-stop, iar la returnare masina va avea aceeasi stare (kilometraj, aspect, etc).

Daca pe parcursul derularii contractului de credit, doresti sa-ti vinzi autoturismul, poti sa o faci.

Comisionul perceput pentru acest credit cu garantie auto se calculeaza la zi, iar daca rambursati mai devreme imprumutul, vi se va calcula comisionul in functie de durata pana la momentul rambursarii.

Daca nu platesti la timp, vi se va percepe dobanda penalizatoare si vi se vor acorda 15 zile pentru a putea vinde masina.

Masina o veti primi inapoi in momentul in care va veti fi achitat imprumutul si comisionul aferent.

Alte detalii despre creditul cu garantie auto WestCredit veti gasi pe platforma online https://westcredit.ro. De asemenea, pe site-ul lor gasiti o rubrica de Intrebari frecvente cu multe informatii utile. Pentru alte informatii puteti sa sunati la numarul de telefon 0741 45 45 45, ori puteti sa trimiteti mesaj pe adresa de email office@westcredit.ro.

Care sunt pasii de urmat pentru accesarea unui credit cu garantie auto de la WestCredit:

– pasul 1 – se evalueaza masina. Amanetul auto din Bucuresti WestCredit va sta la dispozitie non-stop. In 10 minute puteti lua legatura cu amanetul pentru a accesa un imprumut cu garantie auto.

– pasul 2 – citesti contractul de finantare si-l semnezi. La acest pas, trebuie sa prezinti actele necesare solicitate pentru acordarea imprumutului. In cazul persoanelor juridice va sunt necesare si alte documente (gasiti informatii detaliate pe platforma online a amanetului).

– pasul 3 – daca imprumutul rapid va fost aprobat, amantul va va livra banii cash. Daca solicitarea creditului se face in timpul programului de lucru, puteti sa primti banii fie prin trasnfer bancar, fie cash.

ADD YOUR COMMENT

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies