Cele mai accesibile masini electrice

Prin programul Rabla se pot achizitiona nu doar masini clasice ce functioneaza pe baza de combustibil fosil, ci si masini electrice, ecologice.

Deocamdata oferta masini electrice 2020 nu este una impresionanta, dar daca esti hotarat sa renunti la vechiul automobil, poti lua in calcul si aceasta varianta.

Desi mai scumpe, aceste autoturisme sunt mult mai putin poluatoare, fiind mai prietenoase cu mediul inconjurator.

Tinand cont de ultimele conjucturi globale, ar trebui cu totii sa ne gandim la mijloace de protectie a planetei, fiecare dintre noi poate contribui la aceasta actiune in felul sau.

Un bec in minus, o hartie aruncata mai putin, un aparat electrocasnic mai putin consumator (clasa A+++), o masina electrica etc. sunt optiuni pe care toti le avem la indemana mai mult sau mai putin.

Asadar, masini electrice 2020 poti cumpara prin Programul Rabla Plus.

Daca vrei sa-ti reinnoiesti ca firma parcul auto, poti sa beneficiezi de reduceri insemnate in cazul in care optezi pentru masinile electrice.

Ca de obicei, masinile mai scumpe vin si cu reducerile cele mai ridicate (vezi Porsche, Alfa Romeo, Audi e-tron, BMW I3, DS 3 Crossback E-Tense, Honda e, Hyundai Ioniq Electric, Jaguar i-Pace, Kia e-Niro, Mazda MDXD-30, Mercedes-Benz EQC, Mini Cooper SE, Nissan Leaf, Opel Corsa-e, Peugeot e-208, Porsche Taycan, Renault Zoe, Skoda CITIGOe IV, Smart EQ ForTwo, Volswagen e-Golf, Wolkswagen ID.3 1st Edition, etc.

Masinile electrice deja au inceput de cativa ani sa prinda teren, fiind din ce in ce mai populare.

Producatorii vin cu modele noi, dezvoltand alte si alte tehnici revolutionare. Bateriile sunt din ce in ce mai performante, sistemele sunt din ce in ce mai fiabile.

Din pacate, lipsa statiilor ii impiedica pe multi sa optezi pentru un astfel de vehicul.

Totusi, nu trebuie sa disperam, numarul statiilor de acest gen incep sa se inmulteasca chiar si in Romania.

In fiecare an apar modele noi, producatorii anuntandu-si intentiile inca inainte ca acestea sa fie lansate oficial.

Pentru acest an, promisiunile sunt in privinta:

  • unui Volkswagen ID.3
  • campion Rivian R1T
  • Aston Martin Rapide E
  • BMW iX3
  • Mini Electric de la BMW
  • Polestar 2 de la Volvo
  • Volvo XC40 Recharge
  • Porsche Taycan
  • Lotus Evija

Oferta de masini electrice in Romania in 2020 este cu siguranta mai ridicata decat in anii anterior. An de an apar modele noi, cu siguranta si in acest an vor fi lansate cel putin 10-15 noi tipuri de vechicule electrice.

Daca poti aplica prin Rabla, ai sansa sa cumperi o masina electrica chiar si cu 10.000 de euro.

Autonomia masinilor electrice a fost cu adevarat imbunatatita, existanta performante remarcabila, care cu siguranta ne vor uimi si mai mult in anii urmatori.

Spre exemplu, astazi se poate circula cu masina si 400 de Km fara sa trebuiasca sa alimentezi. Acest lucru era imposibil cu cativa ani in urma.

ADD YOUR COMMENT

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies