Cea mai buna contingenta calitate pret la achizitia unei masini

Cand isi propune sa achizitioneze o masina, orice om si-ar dori sa obtina maximul din respectiva tranzactie

Vrei sa cumperi o masina de calitate la un pret mic? Nimic anormal in dorinta ta. Dar, cum procedezi pentru a iedintifca vehiculul cu cel mai bun raport calitate pret?

Fireste ca in primul rand vei selecta dintre niste brand-uri preferate acele masini care te atrag ‘la prima vedere’.

Urmeaza mai apoi partea de studiere a detaliilor, a dotarilor si nu in ultimul rand a pretului.

In final, cantarind toate aspectele, vei opta pentru cea mai avantajoasa masina pentru nevoile tale.

In cazul in care ai optat pentru achizitia unei masini prin intermediul unui leasing operational, trebuie sa tii seama ca in aceasta situatie, cele mai avantajoase masini sunt cele pe care le inchiria cu ratele cele mai mici de depreciere. In esenta, daca la finalul contractului valoarea reziduala a autoturismului este mare, ratele lunare vor fi mai mici.

Avantajul leasingului operational este dat si de amploarea ofertelor. Astfel de oferte sunt prezente in portofoliul majoritatii brokerilor, fapt ce-ti da posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte.

Daca ai rabdarea sa cauti printre aceste oferte din piata, cu siguranta vei gasi si preturi promotionale, putand astfel sa-ti achizitionezi masina la un pret mult mai bun decat cele standard din piata.

Important de retinut este ca cele mai bune masini, cu cele mai avantajoase preturi ce pot fi achizionate printr-un leasing operational sunt cele apartinand unor branduri celebre, adica masini de calitate.

In general brandurile de calitate isi permit cele mai mari promotii. Totul este sa stai cu ochii pe ele.

Printr-un contract de leasing operational poti ajunge sa conduci o masina pe care nu ti-ai putea-o permite in alte conditii. Astfel, cu un leasing operational, poti avea acces la branduri precum BMW, Mercedes, Audi ori Honda.

Este mai ieftin sa inchiriezi astfel de masini pentru ca valoarea lor reziduala este mare la finalul contractului.

Daca alegi sa inchiriezi un autoturism apeland la aceasta forma de finantare printr-un leasing operationa, practic platesti deprecierea masinii pe perioada contractului de leasing. Cu cat masina isi pierde valoarea, cu atat ea va fi mai ieftina de inchiriat.

Brandurile celebre cunoscute pentru calitatea lor deosebita ofera masini care depreciaza mai greu, oferind astfel la finalul contractului de leasing o valoare reziduala mai mare. Aceasta concluzie ne invedereste sa spunem ca astfel de masini de brand au raportul calitate pret cel mai avantajos pentru clienti.

Sa va dau un exemplu: un BMW poate rula pe motorul nemodificat pana la peste un milion de kilometri. O masina de serie dintr-un brand mai slabut, poate rula pe un motor neschimbat pana in 150 – 200 mii de kilometri (maxim).

Unee masini se depreciaza mai repede, altele mai greu. Unele isi pierd 25% din valoarea initiala in timpul contractului de leasing, altele ajung si la 60% din valoare la finalul contractului. Deprecierea variaza foarte mult de la un brand la altul, fiind o adevarata prapastie intre randurile mici si cele celebre.

Din acest punct de vedere, cele mai avantajoase masini de achizitionat in leasing sunt masinile apartinand unor branduri celebre, cum am spus anterior: BMW, Audi, Mercedes, Honda, Rover, etc. Exista si in randul brandurile mai putin celebre modele de lux cu valori rezidduale mari, optiuni care pot fi foarte bune din punctul de vedere al raportului calitate pret.

Daca vorbim de masini de teren, 4×4, printre cele mai bune afaceri puteti incheia tot cu brandurile cunoscute, cum sunt BMW-urile (X3, X4, X5, X6), Land Rover-ul, Range Roverul, Audi (Q5, Q7, A5, A6, A7, A8).

Optand pentru un autoturism cu valoare reziduala avantajoasa la sfarsitul contractului de leasing, optii astfel cel mai bun raport calitate pret pentru o masina.

Cum va spuneam anterior, cele mai des intalnire masini la promotii sunt cele apartinand unor branduri cunoscute. Poti sa profiti de aceste oferte speciale ale companiilor de leasing, beneficiind de ofertele lor speciale de pret. Unori reducerile sunt desoebite, iar tu poti fi norocul posesor al unui super automobil la un pret extrem de avantajos.

In ce situatii se aplica cele mai mari reduceri de pret?

  • lansarea unui broker de leasing
  • lansarea unui nou model auto ce-l inlocuieste pe cel vechi care primeste un impus cu reducere deosebita
  • reduceri insemnate in perioade cu vanzari stagnante
  • promotii pentru impulsionarea vanzarilor
  • prelansarile de modele
  • reuceri pentru masinile reintoarse la vanzare datorita unor renuntari, comenzi anualate, razgandiri ale clientilor.

O societate de brokeraj cu vizibilitate in piata iti poate prezenta toate ofertele pe care le are intr-o lumina clara si onesta. Poti astfel sa primesti sfaturi corecte de la brokeri, putand ulterior sa cantaresti singur optiunile pe care le ai.

ADD YOUR COMMENT

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies