Biroul de Credite Rapide ofera imprumuturi cu garantie auto

Daca ai nevoie de bani, poti apela la un credit cu garantie auto; un nou IFN aparut in piata – Biroul de Credite Rapide ofera astfel de produse financiare.

Pentru a accesa un credit cu garantie auto de la Biroul de Credite Rapide, o societate nebancara inregistrata la BNR, trebuie sa detii, cum e si firesc, un autoturism proprietate personala.

Poti sa imprumtuti pana la 60% din valoarea masinii, indiferent de marca acesteia, de rulaj ori de vechime.

Dupa evaluarea autoturismului, contractul se semneaza rapid si primesti banii in mana ori prin transfer bancar in contul tau personal.

Dobanda aferenta acestui credit cu garantie auto de la Biroul de Credite Rapide este de 6% lunar. Dobanda poate varia in functie de suma accesata dar si de modelul masinii. Nu platesti alte comisioane in afara de aceasta dobanda.

Daca doresti, poti sa rambursezi anticipat creditul, iar daca o faci dupa 15 zile dobanda se calculeaza pentru perioada pentru care tu ai beneficiat de sumele de bani imprumutate.

Daca nu rambursezi la timp, beneficiezi totusi de o perioada de gratie de 30 de zile, in care nu platesti penalizari. Poti sa-ti prelungesti contractul, daca platesti comisionul pentru perioada scadenta.

Dupa ce achiti integral sumele datorate, vei reintra in posesia autoturismului.

Pe parcursul derularii contractului de imprumut, masina ta este in siguranta, asa cum specifica cei de la Biroul de Credite Rapide.

Daca doresti, in perioada de derulare a creditului, poti vinde masina, cei de la Biroul de Credite Rapide au un serviciu prin care te pot ajuta sa faci asta, fara sa-ti perceapa vreun comision. Ei se ocupa integral de fotografierea masinii, de publicarea anunturilor pe site-urile de specialite, de negocierea cu clientii doritori, etc. Tu vei semna doar contractul de vanzare cu viitorul proprietar.

Creditele rapide acordate de acest IFN nou aparut in piata – Biroul de Credite Rapide, sunt acordate cu garantie auto ori cu orice alta garantie sub forma de bunuri mobile. Creditul se acorda in functie de valoarea bunurilor cu care garantezi.

Nu ti se solicita comisioane de analiza, administrare, rambursare, etc.

Ratele se platest lunar si sunt fixe.

Dobanda medie incepe de la 4% pe luna, depinzand de suma de bani imprumutata si de tipul masinii.

Pentru acest credit rapid cu garantie auto nu trebuie sa asgtepti deloc; creditul se acorda pe loc, iar dupa ce semnezi contractul, primesti banii in mana, cash, ori prin transfer bancar in contul tau.

Biroul de Credite Rapide este o societate nebancara inregistrata la BNR, nefiind nicio legatura intre acest IFN si renumita banca.

Pe cei de la Biroul de Credite Rapide ii gasiti in doua locatii:
– Bucuresti – SEMA Parc, Splaiul Indepdendentei nr. 319, Bucuresti, 060044, de luni pana vineri de la 9 la 17
– Constanta – Bulevardul Mamaia, Nr. 294, Parter Hotel Bulevard, de luni pana vineri de la 9 la 17.
Pentru orice alte informatii puteti suna la telefonul 0740.00.39.95, puteti sa le trimiteti un mesaj pe adresa office@bcr-romania.ro. De asemenea, detalii despre produsele lor gasiti pe platforma online a IFN-ului: https://www.bcr-romania.ro.

ADD YOUR COMMENT

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies