Auto in rate fara Birou de Credit

Afla cum cum poti sa-ti cumperi o masina in rate chiar daca ai istoric negativ in Biroul de Credit, fara verificare.

Sunt societati financiare care ofera posibilitatea sa cumperi in rate un autoturism fara Birou de Credit.

Acest lucru inseamna ca tu, cumparatorul, nu esti verificat daca ai istoric negativ in Biroul de Credit.

Fiind multi restantieri in Romania, exista si cereri din partea acestora, una dintre ele solicitand in esenta ‘auto in rate fara Birou de Credit’.

Sunt si societati de leasing care acorda credite celor inscrisi in Biroul de Credit cu istoric negativ.

Alte societati specifica de la inceput ca accepta doar persoane cu istoric de creditare pozitiv care nu au fost raportate la Biroul de Credit.

Sunt si firme care accepta persoane inscrise in Biroul de Credit daca persoana in cauza nu a avut incidente majore cu restantele din trecut.

finantare auto fara biroul de credit

Indeosebi societatile de leasing sunt cele care nu sunt in mod deosebit interesate de situatia ta din Biroul de Credit. Asadar, daca sunteti unul dintre clientii rau platnici, raportati in trecut la Biroul de Credit si vreti azi sa va cumparati un autoturism apeland la un credt auto ori la un leasing auto, puteti sa va orientati din start catre firmele care nu verifica Biroul de Credit. Cel mai sigur produs pentru cei cu istoric negativ ramane creditul nebancar.

Iata si cateva exemple de societati unde veti gasi oferte auto in rate fara Birou de Credit:

leasing auto rulate cu orice istoric de credite de la Mogo. La Mogo IFN aveti posibilitatea sa apelati la un leasing financiare pentru a va achizitiona un autoturism rulat, fara mari batai de cap. Puteti sa va cumparati masina dorita in limita a 60.000 lei. Imprumutul Mogo acopera pana la 80% din valoarea masinii, restul trebuie sa pui tu.

masini in rate prin credit auto de la Pickwell disponibile si pentru persoane fizice si pentru persoane juridice. Pentru persoanele fizice se solicita sa ai un venit net de 1100 lei si o vechime la locul actual de munca de minim trei luni. Creditul auto accepta si persoane cu incidente minore in Biroul de Credit. Leasingul auto pentru persoanele fizice vine cu tot felul de avantaje, printre care si acela ca sunt acceptate si persoanele inscrise in Biroul de Credit daca acestea n-au avut incidente majore. Avansul minim solicitat este de 15%, iar CASCO este obligatoriu.

Autogeist ofera un credit auto pur spirit, o solutie de finantare prin partenerul CETELEM. Creditul acesta se acorda cu avans o!!!. Se accepta persoanele cu varsta de pana in 70 de ani. Gradul de indatorare nu trebuie sa depaseasca 60% din veniturile nete ale solicitantului. Se solicita formular de verifare la ANAF si CI-ul solicitantului, iar in cazul pensionarilor este nevoie de ultimul cupon de pensie si decizia de pensionare. Alte tipuri de finantari oferite de Autogeist in parteneriat cu societatile financiare partenere: creditul auto de la Mogo, creditul auto pentru persoane fizice oferit de BT Direct, Claret Solutions ofera finantare garantata indiferent de istoricul din Biroul de Credit, cu avans incepand de la 15%.

Auto-credit ofera posibilitatea mai multor tipuri de finantari pentru achiztia unui autmobil: creditul investitii inteligente, cel de nevoi urgente, creditul firma mea, credit de tip factoring. Toate aceste tipuri de finantari se acorda inclusiv persoanele cu istoric negativ in Biroul de Credit.

Auto Lease – este o societate de leasing care ofera finantare si clientilor din categoriile PF, PFA, PJ, chiar si persoanele fizice fara venituri ori care sunt raprotate la Biroul de Credit. De asemenea, societatile nou infiintate care nu au inca profit pot apela la un leasing la aceasta firma. Poti astfel sa cumperi autoturisme noi ori second hand, nu mai vechi de 2011, platind un avans de minim 15%, pentru o perioada de maxim 57 luni.

Comments
 1. Marian V

  Sunt in Biroul de Credit datorita unei restante a acum trei ani la un credit de nevoi. Stii ce firme acorda credite auto in rate in acest caz?

  • L A I

   Buna ziua vreau sa iau o mașină în rate cu contract in afara tarii pe perioasa nedeterminata dar fără biroul de credit pot oferi avâns sau prin ipoteca. mulțumesc aștept răspuns.

 2. P G R

  Vreau sa iau o mașină în rate dar sunt înscris în biroul de credite.

  • A

   Salut am o firmă de curățenie înregistrată în Olanda… lunar venitul meu este de aproximativ €-4.000 ■■ €-4.800 euro… as dori sa iau o mașină insa nu stiu cui sa ma adresez.

 3. C A

  Vreau sa iau o masina in rate dar nu prin birou de credit!

 4. A

  buna ziua,
  va rog sa-mi spuneti daca pot achizitiona prin sistemul dumneavoastra de creditare o masina noua si prin programul rabla ( detin o masina pe care o pot da la RABLA)
  sunt in biroul de credit , cu ceva rate restante, dar nu am avut probleme de executare.
  salariul net, peste 1500 lei, vechime peste 5 ani , perioada nedeterminata, institutie de stat.
  multumesc.

 5. C B

  Vreau rată

 6. M H

  Sunt in Biroul de Credit de 2 ani pentru o rata intarziata cu 5 luni la un credit ipotecar si as vrea sa iau un credit auto.

 7. N.P

  As dori să-mi cumpăr o mașină (Dubă transport) în rate cui trebui să mă adresez am firmă nou înființată ms.

ADD YOUR COMMENT

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies