Ai masina si vrei un credit?

Mogo iti ofera credite cu garantie auto, online rapid si discret

Daca ai masina si ai nevoie de bani, poti apela la un credit cu garantie auto.

Poti accesa o suma de bani, in functie de valoarea autovehiculului. Totul se deruleaza rapid si usor, completand o cerere online. Primesti raspunsul in 15 minute de la accesare.

Daca totul este in regula, primesti banii in aceeasi zi in care ai solicitat creditul. Cand ti se aproba imprumutul, pur si simplu ti se transfera banii in contul tau bancar, restul deinzand de rapiditatea de transfer bancar.

Analiza cererii de creditare se face rapid, tot procesul fiind unul transparent, simplificat. De aceea o cerere de credit va fi solutionata in 15 minute.

Cei de la Mogo au deja o experienta in domeniul finantarilor auto dar si al creditelor cu garantie auto. Au facut peste 50.000 de clienti fericiti. Ei activeaza si in alte 5 tari, fiind recunoscuti pentru transparenta, pentru felul in care oamenii au capatat incredere in ei.

Pentru mai mult informatii puteti sa accesati platforma online www.mogo.ro, ori sa sunati la numarul de telefon 031 630 2621. De asemenea, puteti solicita informatii si prin email la adresa info@mogo.ro.

Deocamdata in Romania, Mogo are sucursale in Timisoara, Cluj si Iasi. Societatea are sediul central in Bucuresti, Sector 1.

Despre finantarile auto de la Mogo noi am publicat un articol pe care va invitam sa-l cititi – finantare auto Mogo.

Mogo face parte din Mogo AS, un grup financiar aparut in anul 2012, o institutie ce activeaza in domeniul finantarilor auto second hand.

Tarile in care ii veti gasi pe cei de la Mogo: Lituania, Letonia, Estonia, Georgia, Polonia, Bulgaria si Romania.

Dobanda creditelor oferite de Mogo este un avantajoasa pentru creditele de tip rapid.

Un credit Mogo este unul oferit persoanelor oneste, pentru ca sa stiti ca cei de la Mogo lucreaza cu Biroul de Credit. Asadar, daca veti intarzia cu plata ratelor mai mult de 30 de zile, va vor raporta catre Biroul de Credit.

Haideti sa vedem exact ce reprezinta acest credit cu garantie auto de la Mogo.

Daca aveti nevoie de un credit pe termen lung pentru o cheltuiala neasteptata, cu siguranta masina va va scoate din impas.

Conditii de accesare pentru un credit auto Mogo:
– sa ai cel putin 21 de ani
– sa ai o masina inmatriculata
– sa fii cetatean roman
– sa ai carte de identitate valabila si carnet de conducere
– sa ai un cont bancar.

Acordarea creditului se face in functie de masina. De aceea, primul pas este evaluarea masinii. Poti sa soliciti un imprumut in cuantum de maxim 90% din valoarea evaluata a masinii tale.

Pentru a vedea exact costurile, poti utiliza calculatorul de credite dupa platforma celor de la Mogo.

Urmeaza sa completezi cererea de imprumut, care, asa cum v-am spus mai sus, este simpla, usor de inteles.

Dupa ce indeplinesti aceste formalitati, in maxim 125 minute vei primi informatiile necesare. Adica, vei stii ce suma poti imprumuta in functie de valoarea masinii tale. Daca tooate lucrurile sunt in regula, urmeaza sa semnezi acordul de imprumut. Urmeaza sa vizitezi sucursala Mogo pentru a semna si a primi o copie. Banii imprumutati iti vor fi virati in contul bancar.

Daca initial ai solicitat o suma mia mica de 90% din valoarea autoturismului, poti sa dispui de un imprumut suplimentar, doar dupa ce ai achitat minim 3 rate integral.

Dupa ce rambursezi integral imprumutul, vei redeveni proprietarul de drept al autovehiculului.

ADD YOUR COMMENT

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies